Altijd het scherpste Sim Only tarief.

Samen regelen we het!

Al vanaf € 10,- per maand belt jouw medewerker onbeperkt binnen Europa.
Sim_edited.png
KPN%20wit_edited.png
Sim_edited.png
T-Mobile_edited.png
Sim_edited.png
Vodafone.webp

Flexibel en aanpasbaar.

Als bedrijf wil je flexibel zijn in het afnemen van zakelijke telefonie abonnementen. Je wilt tussentijds kunnen opschalen en afschalen wanneer nodig. NEXTD maakt dit mogelijk. Via alle providers kun je nu tussentijds jouw mobiele telefonie abonnementen aanpassen naar hetgeen wat jouw bedrijf op dat moment nodig heeft. Je bent niet meer gebonden om te wachten totdat het contract afloopt. Gewoon eenvoudig, aanpasbaar en flexibel! 

De voordelen van zakelijk mobiel van NEXTD

  • Uniforme einddatum, alle aansluitingen een gelijke einddatum

  • Tussentijds aanpassen van databundel mogelijk

  • Tussentijds opzeggen van aansluitingen mogelijk

  • Tussentijds nieuwe aansluitingen dezelfde gelijke voorwaarden

  • Gratis Telecom Expense Management Tool 

  • Liever geen contract, kies dan voor maandelijks opzegbaar

 

Flexibele mobiele abonnementen

Je bent bezig met het digitaliseren van je bedrijf en je mobiele netwerk moet hierin mee. Echter gaat dit niet altijd. Tussentijds opzeggen van het nummer van de medewerker die jouw bedrijf heeft verlaten is niet mogelijk. Een databundel kun je niet verlagen, alleen verhogen. Voor een tijdelijk nummer moet je weer een nieuw zakelijk telefonie abonnement afsluiten van minstens 12 of 24 maanden. Herkenbaar? 

Anno 2021 wil je als bedrijf bellen zonder verplichtingen. Flexibel opstellen is de norm en dit verwacht jij ook van je zakelijke telefonie abonnementen. Met het advies van NEXTD voor jouw zakelijke abonnementen kan jij op- en afschalen wanneer jou dat uitkomt. Je bent niet afhankelijk van het aflopen van een lopend contract van een mobiel zakelijk abonnement. Maar gewoon tussentijds kunnen aanpassen wanneer jij dat wilt. 
 

Zakelijk mobiel bellen zoals het hoort

Jouw bedrijf is uniek en daarom wil je niet vastzitten aan een zakelijke telefonie abonnement tot einde looptijd, maar wil je juist een abonnement op maat en tussentijds kunnen aanpassen. NEXTD bekijkt jouw huidige situatie en adviseert over de mogelijkheden bij onze providers. Wil je liever een databundel per medewerker of een bedrijfsbundel waarbij je data onderling wordt verdeeld? Wij geven persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je bent verzekerd van de laagste kosten. Dat is zakelijk mobiel bellen zoals het hoort.

Monitor het dataverbruik

NEXTD monitort al jouw dataverbruik. Heeft jouw bedrijf een grotere data bedrijfsbundel nodig? Dan pas je eenvoudig het zakelijk mobiel abonnement aan. Of laat je data bedrijfsbundel gemakkelijk met je bedrijf meegroeien, zonder verplichtingen en maandelijks aan te passen. Wij zorgen ervoor dat de bundel van je bedrijf nooit te weinig of teveel data bezit. Voor nu én voor later.

KPN.png
Vodafone.png
T-Mobile.png
Embleem.png
17.jpg

Offerte aanvragen.

Wil je graag een offerte ontvangen of ben je benieuwd of je kunt besparen vraag dan de gratis Quick Scan aan.

Juist in deze tijd is optimale bereikbaarheid namelijk van groot belang. Heb je wel de juiste contracten, zijn er slimmere en goedkopere oplossingen? 

Met de gratis Quick Scan ontvang jij binnen 2 werkdagen een onafhankelijk advies, weet jij wat het beste bij jouw organisatie maar vooral ook dat je niet onnodig teveel betaald.

Voordelen van zakelijk mobiel abonnementen.

 

Alle aansluitingen dezelfde einddatum en voorwaarden. Ook voor tussentijdse nieuwe aansluitingen.

Is de huidige databundel te groot of te klein dan passen we dit gewoon aan.

Behoudt je zakelijke telefoonnummer. Jouw telefoonnummer wordt eenvoudig overgezet naar het nieuwe abonnement.

Doordat jij tussentijds het contract kunt aanpassen betaal je nooit teveel en bespaar je kosten. Morgen een abonnement minder, geen probleem.

 

Waarom  

NEXTD.

NEXTD vergroot de bereikbaarheid van jouw bedrijf door flexibele zakelijke telefonie abonnementen.

Wij denken mee en leveren met energieke drive

en aanstekelijk perfectionisme de beste passende oplossing. Elk bedrijf verdient maatwerk en persoonlijk advies. Iemand die met je meekijkt én meedenkt over de uitdagingen van de toekomst.

Zo kan jij zorgeloos verder werken. 

7.jpg
 
Achtergrond

Meer weten of een offerte aanvragen?

 Neem contact met ons op of laat je gegevens achter.