Mailen, surfen en internetbellen

Samen regelen we het!

5.jpg

Altijd goed

en veilig online.

Tegenwoordig werkt iedereen in de cloud. Hiervoor is een veilige en snelle internetverbinding onmisbaar. Niet alleen internet, maar ook telefonie komt steeds vaker via een online verbinding tot stand. Maak je gebruik van een verslechterde verbinding dan ben je als bedrijf niet optimaal bereikbaar. Ook kan het een belemmering vormen voor de dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen voor de juiste internetverbinding zodat jij zorgeloos kunt werken op elk moment van de dag. 

Welk zakelijk internet voor jouw bedrijf het meest geschikt is komen we achter via een inventarisatie. Hierin bepalen we het huidige internetgebruik, het aantal werknemers binnen het bedrijf en jouw ambities. NEXTD adviseert uitgebreid over de mogelijkheden van zakelijk internet voor jouw bedrijf. 

Zakelijke telefonie
 

De omvang van je internetverbinding 

Elke bedrijf heeft een ander internetverbruik. Wordt er veel online en in de cloud gewerkt, dan wil je natuurlijk razendsnel bestanden kunnen downloaden of videobellen met een klant. Je wilt voorkomen dat je tijdens het uploaden of bekijken van bestanden te maken krijgt met een trage verbinding. 

Het aantal werkzaamheden die je via je internetverbinding uitvoert, is afhankelijk van het aantal werknemers. Deze capaciteit is van invloed op jouw internetverbinding. Hoe meer werknemers, hoe groter de omvang van je internetverbinding. Tevens kan een bedrijf ook gebruik maken van een Hosted telefonie oplossing, bellen via een internetverbinding. Bij de inventarisatie houden we hier rekening mee. Zakelijk internet en bellen via de cloud vraagt altijd om een oplossing op maat.

 

Voordelen van

zakelijk internet.

Via een zakelijke internetverbinding kan iedereen binnen jouw bedrijf supersnel samenwerken via een snelle online verbinding. 

Volledige controle en makkelijk beheer zonder grote investeringen 

Verlaag de kosten door VoIP telefonie te combineren met je internetverbinding. 

Combineer en voeg een vast IP adres, pin betalingen of het alarm eenvoudig toe aan je internetverbinding.

 

Online blijven bij een internetstoring

Ook in het geval van een storing is het vaak noodzaak om bereikbaar te blijven als bedrijf. Je kunt het tegenwoordig niet meer veroorloven om offline te zijn.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf direct door kan werken en dat je bereikbaar blijft?

Juist! Met een goede back-up verbinding voor internet en bellen.

Voorkom extra kosten, vertraging en gemiste klanten!

 

 

Type internetverbindingen

Glasvezel verbinding

Supersnel zakelijk glasvezel is geschikt voor grote bedrijven die sterk afhankelijk zijn van een snelle en stabiele internetverbinding. Uploaden en downloaden kan op hoge snelheid zonder problemen. Glasvezel groeit mee met je bedrijf. Of je nu gebruik wilt maken van Ziggo glasvezel zakelijk of Vodafone glasvezel zakelijk, alle providers bieden zakelijk internet aan. Het ligt aan jouw bedrijf waar je precies behoefte aan hebt. 
 

Kabel of Coax verbinding

Wanneer glasvezel nog niet aanwezig is op jouw bedrijfslocatie kun je gebruik maken van een passend alternatief: een kabel of coax internetverbinding. Deze internetverbinding wordt tevens gebruikt voor televisie, maar kenmerkt zich ook voor het leveren van een snelle verbinding tegen een lager tarief.

Voordeliger én makkelijker, want een kabel ligt er hoogstwaarschijnlijk al.

KPN.png
T-Mobile.png
Ziggo.png
Vodafone.png

Waarom  

NEXTD.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Lijkt zakelijk internet hierbij een welkome toevoeging aan jouw digitale werkomgeving?

NEXTD adviseert je graag over de mogelijkheden van een passende internet verbinding. De aanleg van een internet verbinding of overgang naar een andere internet leverancier kan leiden tot veel vragen.

Wij brengen alles in kaart en zorgen er voor dat dit soepel en geruisloos verloopt.

9.jpg

Veelgestelde vragen over zakelijk internet

Wat is een back-up internet oplossing?


Op een onverwachte internet- en telefoonstoring zit niemand te wachten. Werk online ongestoord door en blijf bereikbaar voor inkomende telefoongesprekken via een extra back-up verbinding. Wanneer een storing plaatsvindt schakelt de hoofdverbinding automatisch door naar de back-up internetverbinding. Jij merkt hier niets van en kunt eenvoudig doorwerken.
Hoe snel is een internetverbinding omgezet?


Start jij net met je bedrijf en heb je nog geen internetverbinding aangesloten. NEXTD verzekerd je binnen 1 dag te hebben aangesloten op een provider naar keuze. Jij kunt direct in de cloud aan de slag. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.
Wat is glasvezel?


Glasvezel bestaat uit een flinterdunne draad gemaakt van een speciaal soort glas. Deze draad wordt onder de grond getrokken, helemaal tot in je bedrijfspand. Dit wordt ook wel fiber to the home (FTTH) genoemd. Bij glasvezel wordt er gebruik gemaakt van licht om data over te brengen.

 
Achtergrond

Wil je meer weten over zakelijk internet?

 Vraag een gratis adviesgesprek aan.