Overal toegang en veilig werken.

Samen regelen we het!

5.jpg

Een digitale werkplek zonder zorgen.

NEXTD helpt je om slimmer en productiever samen te werken in een team. We doen dit door Microsoft oplossingen op een meest innovatieve manier binnen je organisatie toe te passen. Werken in de cloud is voordeliger, veiliger en makkelijk te implementeren. Iedere organisatie werkt op zijn eigen manier en heeft daardoor  andere behoeftes naar invulling van de digitale werkplek. We helpen je graag met een oplossing op maat. Bijvoorbeeld met de volgende onderdelen,

  • Microsoft 365

  • Microsoft Teams

  • Sharepoint

  • Online back-up

  • Beheer email handtekeningen

  • Veiligheidspakketten

  • Werkplekbeheer

Zakelijke telefonie
 

Cloud werkplek: Microsoft 365

Een digitale werkplek met opslag in de Cloud. Efficiënt, veilig en zonder zorgen.

Het verhoogt de productiviteit van je team door samenwerking, het delen van informatie en maakt communiceren eenvoudiger. Met Office 365 hebt je altijd alles bij de hand. Vanaf welke locatie dan ook, thuis of op kantoor. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende internetverbinding.

Online samenwerken

Steeds meer bedrijven werken vanuit huis en hierbij is het belangrijk om een veilige online werkplek te creëren in de cloud. Binnen jouw organisatie wil je dat iedereen flexibel online kan samenwerken en vergaderen. Of je nu op kantoor bent, op je thuiswerkplek of onderweg. Zorg ervoor dat werknemers altijd toegang hebben tot documenten en online tegelijk in bestanden kunnen werken. Dit bevordert de mobiliteit! Maar ook het switchen tussen devices is van belang. Iedereen binnen jouw organisatie wil op zijn laptop als telefoon bereikbaar zijn en toegang hebben tot de cloud.

 

Voordelen van een  werkplek in de cloud.

Overal kunnen werken vanuit de Cloud, zonder zorgen en voor een vast bedrag per maand.

Iedereen binnen binnen jouw bedrijf kan werken in de cloud op een veilige manier. Vanaf elk decive met alle gegevens bij de hand.

Met de cloud werkplek van Microsoft 365 kun je vertrouwen op solide gegevensbescherming. Mocht er iets misgaan is er een back-up beschikbaar.

 
8.jpg

​Bellen met Microsoft Teams.

Efficiënt samenwerken doe je via Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft 365. Als jij al gebruik maakt van deze software is een kennismaking met Teams een kleine stap. Met Microsoft teams kun je binnen een team van collega’s of externen chatten en videobellen.

 

Binnen Microsoft Teams is het ook mogelijk om te bellen via een online verbinding met je eigen zakelijke telefoonnummer. Op elk moment, overal en met iedereen! Ook met de Teams app op je mobiele telefoon bel je via een telefooncentrale in de cloud. Kostenbesparend, gebruiksvriendelijk en efficiënt.

Waarom  

NEXTD.

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van bellen met Teams? NEXTD adviseert je graag over de best passende oplossing voor jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal bereikbaar bent en efficiënt kunt werken binnen een team. Het inzetten van bellen met Teams zorgt ervoor dat jouw bedrijf meegroeit met de vraag van morgen. 

23_edited.png
 
Achtergrond

Wil je meer weten over een werkplek in de cloud?

Vraag een gratis adviesgesprek aan