Alles voor jouw digitale werkplek.

Samen regelen we het!

Apple Ipad 2020 air.png
iPhone 12 mini geel.png

Nieuw of refurbished, net wat jij wilt.

Om de digitale werkplek compleet te maken levert NEXTD ook jouw nieuwe mobiel toestel, VoIP toestel, headset, screenprotector of lader. Maak een keuze van toestellen en accessoires 
uit Apple, Samsung, Yealink, Jabra, Mobilize, Renewd. Dit tegen scherp tarief en binnen 1-2 werkdagen. 

 
Samsung A71.png
Samsung Galaxy Tab.png
 

Bouwen aan een groenere omgeving. 
Dat doen we samen.

NEXTD wil graag bijdragen aan een betere wereld. En om dan samen de wereldwijde e-waste en ecologische voetafdruk te verkleinen zijn wij partner van Renewd. Producten van Renewd hebben de strengste controle ondergaan voor het Refurbished keurmerk, bevatten 100% originele onderdelen en hebben 2 jaar garantie. 

Embleem.png

Refurbished 

De perfecte keuze voor een organisatie welke ook een bijdrage wil leveren aan een groenere wereld. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld van vandaag en met de simpele overstap naar refurbished draagt ook jouw organisatie bij. Ongeveer 100 liter water en 134 kg grondstoffen worden gebruikt voor de productie van een gloednieuwe iPhone. Uit een simpele berekening blijkt dat de keuze voor refurbished hardware een grote impact heeft op het milieu. Waar wacht je nog op?

Bovendien bespaar je ook veel geld als je voor refurbished kiest. In vergelijking met gloednieuwe devices bespaar je tot duizenden euro’s wanneer je overstapt op refurbished devices.

 

Extra service met
Apple DEP en Samsung Knox.

Naast het leveren van de hardware leveren wij ook een extra service en helpen wij je ook graag met installatie en beheer. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om toestellen, tablets te laten configureren met Apple DEP of Samsung Knox. Het bespaart tijd, levert gemak maar hiermee heb je ook de beveiliging optimaal geregeld.

Binnen organisaties worden veel verschillende apparaten ingezet. Vaak van Apple of Samsung. Maar hoe ga je hier mee om en kun je eenvoudig meerdere toestellen installeren en intern uitleveren? Hoe kan de IT verantwoordelijke controle houden over al deze nieuwe apparaten en bijbehorende apps en instellingen? Dit kan met Apple DEP of Samsung Knox.

Apple DEP
DEP (Device Enrollment Program) koppelt de iPhone, iPad of Mac, wanneer deze voor de eerste keer opstart, automatisch aan het Mobile Device Management van jouw organisatie. Hierdoor zijn verdere handelingen niet meer nodig. Het MDM stelt alles automatisch in zoals mail, wifi, apps, ect. Met als groot voordeel voor de IT verantwoordelijke, direct gebruiksklaar, beveiligd en tijd bespaard.

Samsung Knox
Samsung Knox beschermt je data, zodat gegevens van jouw organisatie niet op straat komen te liggen. Het zorgt ervoor dat mobiele apparaten veilig en gedoevrij gebruikt kunnen worden. De IT verantwoordelijke kan op eenvoudige wijze alle apparaten implementeren, updaten en functioneel houden. Dit in combinatie met MDM zoals Mobile Iron of Microsoft Intune.

 
Achtergrond

Benieuwd wat de beste keuze toestellen, headsets en andere hardware voor jouw organisatie zijn. Neem contact op en laat NEXTD een maatwerk aanbod doen.