Image by Devon Janse van Rensburg

Referenties

Wat zeggen klanten over ons.

Dagelijks zijn wij het aanspreekpunt voor zowel kleine als grote organisaties uit diverse branches.

Onderstaand lees je wat een aantal van onze klanten zeggen over onze dienstverlening.

Wil je meer weten over onze referenties dan neem gerust contact op.

3.png

RONALD VAN DE BEETEN

Pleyade 

Deskundig, professioneel en betrokken. Communicatie is voor ons als zorg organisatie van groot belang. Wij zijn dan ook blij met het advies en de hulp bij onze vast-mobiel integratie. Met NEXTD hebben wij een fijne partner die ons begrijpt en pro actief mee denkt.

5.png

THIJS HEEZEN

M. Heezen

Wij maken al jaren tevreden gebruik van het Vodafone netwerk. De tussenkomst en inzet van NEXTD heeft ons het maximale opgeleverd, zowel financieel als de snelheid van werken. Wij zijn er blij mee. 

4.png

DENNIS VAN OMMEREN

Mouwrik Waardenburg

Altijd fijn om mee te werken, acuraat en snel. De dienstverlening zonder contractuele verplichtingen past volledig bij ons en geeft ons alle vrijheid.

1.png

THEO VEROUDEN

VerAutomation

NEXTD geeft deskundig advies en heeft voor ons alle mogelijkheden uitgezocht. Kon niet beter en fijne samenwerking!

2.png

ROB NEIJSSEN

Suss Microtec

Betrouwbare partij welke ons goed heeft geholpen. Door de analyse zijn wij overgestapt naar T-Mobile, geen zorgen meer over de kosten wereldwijd. Uitstekende service. 

7.png

PATRICIA BEKS

Tech to Market

Professioneel, persoonlijk betrokken en hulpzaam. Focus op kwaliteit en proactief meedenken waardeer ik ontzettend in onze samenwerking.

Agidens

PATRICK WEETS

Agidens

Doordat onze organisatie snel groeit hebben wij bij inkoop van telefonie altijd redelijk wat eisen. Deze keer zijn wij overtroffen door hoe NEXTD en KPN met ons mee hebben gedacht. Voor ons de eerste keer echt volledig op maat en flexibel. Een chapeau voor NEXTD.

Hartog Transport

FRANS DEN HARTOG

Hartog Transport

Een fijn bedrijf met korte lijnen. Acuraat en snel geholpen met het vernieuwen van onze telefonie omgeving. De kosten omlaag en voor onze chauffeurs eindelijk maar één apparaat  waarop alles veilig beschikbaar. Een fijne samenwerking.

Fitale

PETER DE HOND

Fitale

Altijd fijn contact, direct weten wat je nodig hebt en geen verdere uitleg nodig. Voor ons kantoor in Geldrop de ideale telecom partner dichtbij huis.

Achtergrond

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij nemen snel contact met je op.