T-Mobile biedt vanaf nu ook Teams telefonie.In samenwerking met Microsoft biedt T-Mobile vanaf nu ook Teams Telefonie. In Teams kon je al onderling met je collega’s bellen. Echter, T-Mobile maakt het nu mogelijk om ook externe telefoongesprekken te voeren, waarbij vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar in je Teams applicatie, zowel op je vaste als mobiele nummer. En ook voor klanten en leveranciers. Ongeacht het apparaat dat je gebruikt (desktop, laptop, mobiel).


Door COVID-19 is op afstand werken de nieuwe norm geworden. De toenemende digitalisering biedt dan ook kansen om werk en -processen beter in te richten. Leon Toet, directeur zakelijke T-Mobile Ondernemen: “Medewerkers willen toegang hebben tot hun zakelijke toepassingen die doorgaans op de vaste werkplek ter beschikking zijn. Voor organisaties is het nu de uitdaging hun werknemers in staat te stellen, om opstand, zoals thuis, zo efficiënt mogelijk te werken, ieder vanuit zijn eigen rol. Of je nu receptionist(e) bent, account manager of bijvoorbeeld call center agent. Teams Telefonie is een waardevolle aanvulling op Teams die er voor zorgt dat medewerkers overal en altijd kunnen werken, ongeacht het apparaat wat ze gebruiken.”


Betaalbare vast-mobiele oplossingen

Door de toenemende digitalisering kunnen we het werk anders inrichten. Hoe zorg je dat medewerkers plaatsonafhankelijk goed en veilig kunnen samenwerken? Hoe vergroot je de bereikbaarheid van je onderneming om een unieke klantbeleving te blijven creëren? Welke rol spelen clouddiensten bij deze beslissing? Of moet je nog dure en onderhoudsgevoelige hardware aanschaffen? En welke kosteneffectieve oplossingen zijn er beschikbaar?

T-Mobile maakt het makkelijk met een breed scala aan betaalbare vast-mobiele oplossingen, ongeacht hoe groot je onderneming is.


Meer over Teams telefonie voor jouw organisatie weten, neem contact op en wij vertellen je graag meer.