De nieuwe iPhone 12 met 5G. Binnenkort leverbaar.


Sneller, strakker en met een scherper scherm dan ooit.

Met de komst van de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max introduceerde Apple afgelopen week de nieuwe reeks smartphones. Deze iPhones zijn razendsnel dankzij hun A14-chip. Ze hebben een vernieuwd design gekregen, met een knipoog naar de iPhone 4 uit 2010, en zijn ondertussen voorzien van innovatieve eigenschappen waarmee je helemaal bent voorbereid op de toekomst. Alle modellen zijn geschikt voor 5G en voorzien van Super Retina XDR OLED-schermen met verbluffende kleuren en topcamera's met verbeterde autofocus en beeldstabilisatie.


De eerste iPhone met 5G

Wil je nóg sneller, stabieler en veiliger gamen, streamen en videobellen? Dan is 5G voor jou een belangrijke reden om te upgraden naar de iPhone 12. Alle iPhone modellen uit de serie hebben een 5G-chip. Je downloadt straks binnen een paar seconden een Netflix-aflevering en geniet van al je games zonder haperingen.



De iPhone 12 Pro, een grote sprong voorwaarts

5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone 12 Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val.



Haal alles uit 5G met de LiDAR-scanner

Als je skills meezitten kan een razendsnel 5G-netwerk zomaar het verschil betekenen tussen een leuk spelletje spelen en keihard winnen! Ook apps met augmented reality, die de nieuwe LiDAR-scanner op de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max mogelijk maakt, profiteren van snel en stabiel

5G-internet.



Pre-order nu jouw nieuwe iPhone

De iPhone 12 en 12 Pro zijn nu te pre-orderen en beschikbaar vanaf 23 oktober.


Neem voor de actuele prijzen contact op,

Bel / WhatsApp 040 240 50 70 of mail naar support@nextd.nl