Alles over de Samsung Galaxy S21 Series

De gloednieuwe Samsung Galaxy S21 Series 5G is een feit. Tijdens een virtuele versie van het jaarlijkse Unpacked event van Samsung werd de nieuwe ster aan het Galaxy firmament wereldkundig gemaakt. Wordt dit jouw nieuwe smartphone ?Gewaagde nieuwe stijl

De Galaxy S21 5G is speciaal voor diegenen die een licht ontwerp met een compact 6,2 inch scherm willen. De Galaxy S21+ 5G heeft een 6,7 inch scherm en een grotere batterij. Het toestel introduceert een nieuwe iconische behuizing die opgaat in het metalen frame. Elk toestel is afgewerkt met een luxe, matte finish op de achterkant voor een verfijnde look en feel. De smartphone heeft een intelligent, dynamisch AMOLED 2X Infinity-O scherm met een adaptieve 120Hz verversingssnelheid om soepel te scrollen en content te bekijken. Het scherm is ook vriendelijk voor je ogen dankzij de nieuwe functie Eye Comfort Shield.

De blauwlichtfilter past zich automatisch aan op basis van het tijdstip.


Camera van de Samsung Galaxy S21 5G

De Samsung Galaxy S21 bouwt voort op Samsungs legendarische camera-erfgoed met innovaties die ervoor zorgen dat je, ongeacht je niveau, altijd het beste shot en de mooiste video maakt. Je hoeft alleen maar te richten en de camera doet het werk. Deze camerafuncties springen eruit:

  • 8K Video Snap: Selecteer kristalheldere beelden uit je 8K-video-opnamen, in hoge resolutie (33 MP).

  • Super Steady: Hoe snel je ook gaat en hoe zeer je misschien ook schokt, dankzij deze functie zijn je opnames altijd vloeiend en strak met een verbeterde 60fps.

  • Director View: Zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd aan om alles vast te leggen.

  • Live Thumbnails: voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen.

  • Single Take: Dankzij AI leg je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met één klik vast.

De professionele en met AI uitgeruste camera van de Galaxy S21 heeft drie lenzen. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, regelt het geavanceerde camerasysteem dat je altijd het beste shot maakt.


Connectiviteit en prestaties

De Samsung Galaxy S21 verbindt naadloos met het Galaxy-ecosysteem en is voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde chipset ooit. Dat zorgt voor een hogere snelheid, energie-efficiëntie en een betere ondersteuning van 5G en AI op het toestel. Aan boord van je smartphone bevindt zich alles wat je nodig hebt om foto’s te verwerken, 8K-video’s op te nemen en ongestoord te gamen. Het beschermen van gevoelige informatie is belangrijker dan ooit. De Galaxy S21 is beveiligd met Samsung Knox Vault – niemand komt erin zonder dat jij dat wilt.


De Galaxy S21 introduceert ook een nieuwe tool om je privacy te beschermen. Zo kun je de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de functie Private Share bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft. De Galaxy S21 is ontworpen om samen met andere Galaxy-apparaten te gebruiken en met SmartThings Find vind je je andere geschikte apparaten makkelijk terug, ook als ze offline zijn. Met Samsungs Galaxy SmartTag Bluetooth locator kun je zelfs spullen terugvinden die niet verbonden zijn. Bevestig simpelweg een SmartTag aan je sleutels, tas of zelfs de halsband van je huisdier en met SmartThings Find lokaliseer je het item of je huisdier.


Interesse in de nieuwe Samsung Galaxy S21, neem contact op voor de actuele prijs.