Pleyade.jpg

Pleyade
Altijd bereikbaar door vast-mobiel integratie.

Koester het contact.

Embleem.png

Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Dit doen ze zowel aan huis, als op de twaalf locaties. Dagelijks zetten ruim 1.300 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om ervoor te zorgen dat cliënten zich goed voelen. Hierbij zijn ze betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor ieder individu. De cliënt bepaalt hoe hij wil leven en Pleyade draagt eraan bij om dit te realiseren. Met zorg die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van de cliënt.

 

Op deze wijze kunnen ouderen en hun naasten altijd bij Pleyade terecht met een concrete hulp-, zorg- of ondersteuningsbehoefte. Op een prettige manier revalideren bij Pleyade Revalidatie maar ook met vragen over de gevolgen van het ouder worden. Via Pleyade Thuiszorg worden ouderen die zelfstandig thuis wonen professionele zorg en ondersteuning geboden. En als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden ze ouderen een nieuw thuis in een van de locaties voor wonen en zorg. Een fijne, veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding.

Toekomstvast zonder investeren.

Pleyade heeft ervoor gekozen om voor zowel de mobiele telefonie als vaste telefonie gebruik te maken van het Vodafone netwerk. Dit om de kosten te verlagen maar ook om één leverancier en één aanspreekpunt voor telefonie te hebben.

 

Hiervoor zijn naast Vodafone mobiel de locaties voorzien van Vodafone verbindingen en is er een koppeling met de telefooncentrale gemaakt waardoor er één netwerk is gerealiseerd. Binnen dit netwerk kunnen alle medewerkers onbezorgd communiceren naar collega's en cliënten. Of dit nu vanaf mobiel, vanaf vast of tussen mobiel en vast is maakt niet uit.

Zonder te investeren heeft Pleyade met Vodafone Flex een toekomstvaste oplossing om zorgeloos, onbeperkt te kunnen communiceren. En zoals het woord Flex al zegt, flexibel dus tussentijds kunnen aanpassen en wijzigen naar hetgeen wat ze op dat moment nodig hebben. 

 

Het is voor Pleyade dan ook de juiste keuze geweest om klaar te zijn voor de toekomst. Klaar voor de stap naar de Cloud, op welk moment dan ook.

Pleyade 2.jpg
Branche
Zorg

15
locaties

1300 
medewerkers

600
vrijwilligers
pleyade.png

Deskundig, professioneel en betrokken. Communicatie is voor ons als zorg organisatie van cruciaal belang. Wij zijn dan ook blij met het advies en de hulp bij onze vast-mobiel integratie. Met NEXTD hebben wij een fijne partner die ons begrijpt en maar vooral ook pro actief mee denkt.

Ronald van de Beeten 
Teamcoordinator ICT
Achtergrond

Wil je meer weten over vast-mobiel integratie voor jouw organisatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.