Heezen.jpg

Heezen Bedrijven
Optimaal bereikbaar door korte lijnen.

Samen sterk voor morgen.

Embleem.png

"Een wereld die constant in beweging is, vraagt een continue cyclus van saneren, slopen, recyclen, bouwen en onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met respect voor onze omgeving. Met het oog op de generaties na ons."

Dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek met vestigingen over heel het zuiden van Nederland en België. Met liefde voor machines en respect voor de omgeving werken ruim 300 medewerkers met plezier aan zowel kleine als grote opdrachten voor zakelijke opdrachtgevers actief in de bouw-vastgoedsector.

 

Dagelijks zorgt Heezen op een veilige manier voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren ze partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik.

Vanzelfsprekend met veiligheid voorop en respect voor de omgeving. Omdat de wereld ons dierbaar is, met het oog op de generaties na ons.

Alle voordelen door maatwerk.

Pleyade heeft ervoor gekozen om voor zowel de mobiele telefonie als vaste telefonie gebruik te maken van het Vodafone netwerk. Dit om de kosten te verlagen maar ook om één leverancier en één aanspreekpunt voor telefonie te hebben.

Naast Vodafone mobiel zijn hiervoor de locaties voorzien van Vodafone verbindingen en is er een koppeling met de telefooncentrale gemaakt waardoor er één netwerk is gerealiseerd. Binnen dit netwerk kunnen alle medewerkers onbezorgd communiceren naar collega's en cliënten. Of dit nu vanaf mobiel, vanaf vast of tussen mobiel en vast is maakt niet uit.

Zonder te investeren heeft Pleyade met Vodafone Flex een toekomstvaste oplossing om zorgeloos, onbeperkt te kunnen communiceren. En zoals het woord Flex als zegt, flexibel dus tussentijds kunnen aanpassen en wijzigen naar hetgeen wat ze op dat moment nodig hebben. 

 

Het is voor Pleyade dan ook de juiste keuze geweest om klaar te zijn voor de toekomst. Altijd klaar voor de stap naar de Cloud.  

Heezen 2.jpg
Branche
Bouw

3
locaties

304 
medewerkers
 
Heezen%20logo_edited.jpg

Wij maken al jaren tevreden gebruik van het Vodafone netwerk. De tussenkomst en inzet van NEXTD heeft ons het maximale opgeleverd, zowel financieel als de snelheid van werken.

Wij zijn er blij mee.

Thijs Heezen 
Directeur
Achtergrond

Wil je meer weten over zakelijk mobiel voor jouw organisatie?
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.