Hartog achtergrond.jpg

Hartog Transport
Internationaal werken op één apparaat. 

Al jaren een begrip
in de transportwereld.

Embleem.png

Het familiebedrijf den Hartog draagt sinds 1925 zorg voor nationale en internationale transporten. Samen met Hartog Logistics, waar de warehouse activiteiten plaatsvinden, is den Hartog in staat het complete logistieke proces te verzorgen. Den Hartog heeft een uitgebreid distributienetwerk door de gehele Benelux en garanderen 24-uurs leveringen voor zendingen naar klanten in Nederland en Noord- België.

De buitenlandsgroupage is hoofdzakelijk gericht op Frankrijk, Noord-Italië en Spanje. Zij vertrekken dagelijks naar deze landen en vervoeren rechtstreeks naar de klant zonder tussenkomst van een agent of lokale vervoerder. Of het nu gaat om palletgoederen, koelgoederen, papierrollen, containers, hout, machines of gevarengoederen, den Hartog vervoert het allemaal! 

Niet alleen het wagenpark is indrukwekkend, ook de warehouseactiviteiten staan op een zeer hoog niveau. Denk hierbij aan, 46.000 m2 buitenterrein, 15.000 m2 opslagcapaciteit met balletstellingen, 100 m2 geconditioneerde opslagcapaciteit, douaneloods en maar liefst 22 laaddocks.

Een ijzersterke beveiliging.

In afgelopen jaren maakten de ruim 70 chauffeurs van Hartog gebruik van diverse apparatuur om hun dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren. Bellen, navigeren, locatiebepaling, registeren, iedere activiteit apart. Dit ging al jaren prima maar om onderscheidend te blijven was het tijd voor vernieuwing.

 

De nieuwe oplossing is dusdanig efficiënter en slimmer door de inzet van een stevige Samsung Xcover 5 welke tegen een stootje kan. Dit gecombineerd met de applicatie Data2Track en een KPN simkaart voor het onbezorgd spraak en dataverkeer binnen de EU.

 

Met als extra om het beheer te vereenvoudigen maar met name ook de bedrijfsinformatie te beschermen is het geheel ingericht met Samsung Knox. Voor Hartog een flinke stap vooruit waarmee ze klaar zijn voor nog meer veilige kilometers in de toekomst. 

hartog 2.jpg
Branche
Transport

1
locatie

100 
medewerkers
 
Hartog Transport.png

Een fijn bedrijf met korte lijnen. Acuraat en snel geholpen met het vernieuwen van onze telefonie omgeving. De kosten omlaag en voor onze chauffeurs eindelijk maar één apparaat  waarop alles veilig beschikbaar.

Een fijne samenwerking.

Frans den Hartog
Directeur
Achtergrond

Wil je meer weten over Samsung Knox voor jouw organisatie?
Bel ons of laat je gegevens achter zodat wij snel contact opnemen.