Agidens.jpg

Agidens
Op volle kracht communiceren.

Progress brings us together.

Embleem.png

"De baseline ‘Progress brings us together’ vat perfect de ‘why’ van Agidens samen: streven naar verbetering en teamspirit zijn cruciaal binnen dit bedrijf. Meer dan dat zelfs, die drive is de connectie tussen de stakeholders. Samen met collega’s, partners en klanten zoekt Agidens naar betere oplossingen voor de industrie en infrastructuur. Dat is de vooruitgang die ze samen leveren."

Al 70 jaar helpt Agidens bedrijven in verschillende sectoren om hun werking te verbeteren op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Niet toevallig is de naam opgebouwd uit de begrippen Agility, Confidence en Sustainability. Het zegt perfect wie ze zijn:

Agility: Agidens staat zowel voor vakkundigheid als voor flexibiliteit. Goed opgeleide en vakkundige teams leveren creatieve oplossingen voor de praktijk.

Confidence: met betrouwbare oplossingen en respect voor deadlines creëert Agidens vertrouwen. Succesvolle projecten bij veeleisende klanten vormen een mooi bewijs van wat ze kunnen.

Sustainability: door vakkundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid aan elkaar te koppelen, creëert Agidens duurzame relaties met klanten, partners, medewerkers en aandeelhouders.

Mens en milieu zijn de eerste zorg en staan voorop.

Groeien met de Smart bundel.

Agidens heeft ervoor gekozen om voor de mobiele telefonie gebruik te maken van het KPN netwerk. Dit op basis van maatwerk voor de grootzakelijke markt waardoor ze kunnen genieten van de extra voordelen.

 

De laatste jaren zit de organisatie zowel nationaal als internationaal in een flinke groei waardoor het wenselijk is dat ook leveranciers hierin mee kunnen met hun diensten en producten. NEXTD heeft samen met KPN een oplossing gecreëerd waarbij tussentijds flexibel gewijzigd kan worden door de inzet van een smart bundel. Zo groeit bij verdere groei van de organisatie ook de telefonie omgeving gewoon mee. En mocht door omstandigheden groei uitblijven dan kan er direct op ieder moment eenvoudig aangepast worden. Zo betaalt Agidens nooit onnodig teveel maar juist alleen voor hetgeen wat ze op dat moment nodig hebben. 

Door deze keuze is Agidens niet alleen klaar voor de toekomst maar ook klaar voor een vervolgstap, integratie met Teams.

Agidens.jpg
Branche
Advies
Ingenieurs
Groothandel

6
locaties

650 
medewerkers
 
Agidens.png

Doordat onze organisatie snel groeit hebben wij bij inkoop van telefonie altijd redelijk wat eisen. Deze keer zijn wij overtroffen door hoe NEXTD en KPN met ons mee hebben gedacht. Voor ons de eerste keer echt volledig op maat en flexibel. Een chapeau voor NEXTD.

Patrick Weets 
Senior Buyer
Achtergrond

Wil je meer weten over zakelijk mobiel voor jouw organisatie?
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.