Flexibel bellen met
alle voordelen
.

Samen regelen we het!

IMAC.png
switchboard.png

Eenvoudig overstappen.

Wil je het maximale halen uit flexwerken en je digitale werkomgeving? Dan is Cloud Telefonie, ook wel hosted telefonie of VoIP genoemd, de oplossing. Bellen via het internet zorgt ervoor dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is, altijd en overal waar jij dat wilt. 

Bij cloud telefonie staat je telefooncentrale in de cloud bij een provider. Niet meer fysiek op locatie waarbij regelmatig problemen optreden. Daarom zijn er wereldwijd al onwijs veel grote en kleine bedrijven overgestapt naar de toekomst van zakelijke telefonie. Logisch, want het is voordelig, schaalbaar en flexibel! 
 

Zakelijke telefonie
 
Yealink T46.png
Jabra.webp

Vast en mobiel integreren

Doordat er steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en door de toename van het thuiswerken is cloud telefonie een ideale oplossing. Jij wilt toch ook op je mobiele telefoon vanuit huis bereikbaar zijn als iemand naar kantoor belt? Creëer vrijheid voor je medewerkers met een zakelijke nummer waarbij je zowel vast als mobiel bereikbaar bent via een vast-mobielintegratie. Met deze integratie ben je altijd bereikbaar, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. 

Met cloud telefonie ben je ervan verzekerd dat je altijd bereikbaar bent, ook bij een internetstoring! Stel je vaste telefonie ligt eruit dan wordt deze overgeschakeld naar je mobiele telefoon. Je bent niet meer afhankelijk van een internetverbinding. 

 

Cloud telefonie groeit met je bedrijf mee

Met een zakelijke telefonie oplossing in de cloud werk je met een vast bedrag per gebruiker per maand. Bestaande zakelijke nummers kun je behouden. Je bereikbaarheid optimaliseer je via handige functionaliteiten zoals het instellen van belmenu’s, doorschakelingen, voicemails en nog veel meer. Zit je bedrijf in de lift dan groeit cloud telefonie gemakkelijk met je mee. Gaat het even iets minder? Dan schaal je het aantal aansluitingen gemakkelijk naar beneden.

Microsoft.png
KPN.png
Vodafone.png
T-Mobile.png
3CX-Partner_edited_edited.png
 

Voordelen van cloud telefonie.

Lagere kosten

Een telefooninstallatie of centrale is met cloud telefonie overbodig. De kosten die je bespaart zijn afhankelijk van het belgedrag van het gehele bedrijf.

Eenvoudig op- en afschalen

Zit jouw bedrijf in een lift? Cloud telefonie groeit met je mee. Je kunt eenvoudig uitbreiden of juist afschalen.

Vast-mobielintegratie

Altijd bereikbaar zijn, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. Met je mobiele telefoon bellen terwijl de ontvanger het vaste nummer in zijn scherm ziet.

Een eventuele internet- of stroomstoring is op te vangen door binnenkomende gesprekken door te schakelen naar een mobiele telefoon. Hierdoor is je bedrijf ten alle tijden bereikbaar.

 

Waarom  

NEXTD.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Lijkt cloud telefonie hierbij een welkome toevoeging aan jouw digitale werkomgeving? Een overstap van een telefooncentrale naar de cloud kan leiden tot veel vragen. Wij brengen alles in in kaart en zorgen voor een geruisloze overstap naar de cloud.

 

NEXTD adviseert je graag over de mogelijkheden van een passende cloud oplossing. Een keer bellen?

9.jpg
 
Achtergrond

Download de gratis whitepaper.

Een optimale bereikbaarheid is cruciaal, zeker in deze tijd.

In deze whitepaper krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen: 

  • Een goede bereikbaarheid, wat levert het op en wat voorkom je ermee

  • Hoe verhoog je de klantbeleving met Cloud telefonie

  • Thuis slecht bereikbaar met mobiel, wat kun je er aan doen