Cloud telefonie.

Samen regelen we het!

Teams.jpg

Cloud telefonie oplossingen.

Wil je het maximale halen uit flexwerken en je digitale werkomgeving? Dan is Cloud Telefonie, ook wel hosted telefonie of VoIP genoemd, de oplossing. Bellen via het internet zorgt ervoor dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is, altijd en overal waar jij dat wilt. 

Bij cloud telefonie staat je telefooncentrale in de cloud bij een provider. Niet meer fysiek op locatie waarbij regelmatig problemen optreden. Daarom zijn er wereldwijd al onwijs veel grote en kleine bedrijven overgestapt naar de toekomst van zakelijke telefonie. Logisch, want het is voordelig, schaalbaar en flexibel! 
 

 

Vast en mobiel integreren

Doordat er steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en door de toename van het thuiswerken is cloud telefonie een ideale oplossing. Jij wilt toch ook op je mobiele telefoon vanuit huis bereikbaar zijn als iemand naar kantoor belt? Creëer vrijheid voor je medewerkers met een zakelijke nummer waarbij je zowel vast als mobiel bereikbaar bent via een vast-mobielintegratie. Met deze integratie ben je altijd bereikbaar, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. 

Met cloud telefonie ben je ervan verzekerd dat je altijd bereikbaar bent, ook bij een internetstoring! Stel je vaste telefonie ligt eruit dan wordt deze overgeschakeld naar je mobiele telefoon. Je bent niet meer afhankelijk van een internetverbinding. 

 

Cloud telefonie groeit met je bedrijf mee

Met een zakelijke telefonie oplossing in de cloud werk je met een vast bedrag per gebruiker per maand. Bestaande zakelijke nummers kun je behouden. Je bereikbaarheid optimaliseer je via handige functionaliteiten zoals het instellen van belmenu’s, doorschakelingen, voicemails en nog veel meer. Zit je bedrijf in de lift dan groeit cloud telefonie gemakkelijk met je mee. Gaat het even iets minder? Dan schaal je het aantal aansluitingen gemakkelijk naar beneden.

 

Voordelen van cloud telefonie.

Lagere kosten

Een telefooninstallatie of centrale is met cloud telefonie overbodig. De kosten die je bespaart zijn afhankelijk van het belgedrag van het gehele bedrijf.

Eenvoudig op- en afschalen

Zit jouw bedrijf in een lift? Cloud telefonie groeit met je mee. Je kunt eenvoudig uitbreiden of juist afschalen.

Vast-mobielintegratie

Altijd bereikbaar zijn, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. Met je mobiele telefoon bellen terwijl de ontvanger het vaste nummer in zijn scherm ziet.

Een eventuele internet- of stroomstoring is op te vangen door binnenkomende gesprekken door te schakelen naar een mobiele telefoon. Hierdoor is je bedrijf ten alle tijden bereikbaar.

 

Waarom  

NEXTD.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Lijkt cloud telefonie hierbij een welkome toevoeging aan jouw digitale werkomgeving? NEXTD adviseert je graag over de mogelijkheden van een passende cloud oplossing. Een overstap van een telefooncentrale naar de cloud kan leiden tot veel vragen. Wij brengen alles in in kaart en zorgen voor een geruisloze overstap naar de cloud.

9.jpg

Veelgestelde vragen over cloud telefonie

Wat is VoIP telefonie?


VoIP staat voor ‘Voice Over IP’, oftewel spraak middels een IP verbinding. Over het algemeen verloopt dit via een internetverbinding. VoIP telefonie is een telefoongesprek via internet waarbij gebruik wordt gemaakt van een digitaal signaal dat via je telecomprovider loopt.
Hoe werkt cloud telefonie?


Wanneer je overstapt van een analoge of ISDN-lijn naar cloud telefonie, worden alle telefoongesprekken beheert in de cloud. Cloud telefonie is bestendig tegen internet- of stroomstoringen waardoor je ten alle tijden bereikbaar kan zijn.
Wat zijn de kosten van cloud telefonie?


De kosten zijn afhankelijk van het aantal toestellen of accounts dat je wilt gebruiken. Uiteraard kunnen we bij NEXTD adviseren hoeveel accounts en welke functionaliteiten je nodig hebt. Afhankelijk van je wensen maken we een voorstel op maat zodat je optimaal wordt voorzien.
Kan ik mijn huidige nummers behouden?


Als je overstapt van een fysieke telefooncentrale naar cloud telefonie kun je alle zakelijke telefoonnummers meenemen. Op- en afschalen is ook zeer eenvoudig.

 
Achtergrond

Wil je graag advies over cloud telefonie voor jouw organisatie?

 Plan direct een (online) afspraak in