Vergader, chat, bel en werk samen.

Samen regelen we het!

Microsoft Business Voice.png

Je telefooncentrale

in de cloud.

Om iedereen slim en productief te laten werken binnen jouw organisatie kun je Microsoft Teams inzetten. Met Teams kun je online vergaderen, telefoneren en samen documenten delen: alles komt samen in één applicatie.

 

Telefoneren kun je niet alleen met je eigen collega’s, maar ook met externen! Bel eenvoudig naar alle vaste en mobiele nummers met je eigen zakelijke nummer via een online verbinding. Hiermee vervang je de lokale telefooncentrale voor een hosted telefonie oplossing. Op deze manier ben jij altijd én overal bereikbaar via bellen met Teams.

Zakelijke telefonie
 

Een cloudwerkplek voor iedereen

Maak je al gebruik van Microsoft 365? Dan ben je nog maar één stap verwijderd van Bellen met Teams. We voegen eenvoudig de Business Voice toe aan je licentie en brengen het aantal medewerkers en zakelijke telefoonnummers voor je in kaart. 

​Door een slimme koppeling met een Cloud-telefonieplatform breiden we jouw Microsoft Teams account uit met je eigen telefoonnummer. Je belt vervolgens eenvoudig naar Teams en niet-Teams gebruikers én je bent bereikbaar via Teams op je vaste of mobiele nummer. Maar dan via een veilige internetverbinding.

Hoe werkt bellen met teams?
Je bent met één telefoonnummer bereikbaar op mobiele telefoons, laptops en vaste toestellen. Handig wanneer jouw team vaak onderweg is. En je belt eenvoudig naar vaste en mobiele nummers. In de Teams app staat een toetsenbord waar jij het nummer kunt intoetsen. Maar je kunt ook heel eenvoudig jouw gehele contactenlijst uit je telefoon synchroniseren met Teams. Wel zo handig en overzichtelijk! 

Geavanceerde instellingen
Ben je even niet in de gelegenheid om een telefoon aan te nemen? Geen probleem! Stel via de instellingen in dat jouw telefoon automatisch wordt doorgeschakeld naar die van een collega. Zo is er altijd iemand bereikbaar binnen jouw bedrijf. Ook pas je in Teams gemakkelijk jouw status aan naar beschikbaar of afwezig. Collega’s zien direct of een doorschakeling mogelijk is. Koppel je agenda en communiceer zo efficiënt mogelijk binnen jouw team. Ook heb je toegang tot extra functies zoals receptieposten en handige keuzemenu’s.

 

Voordelen van bellen met Microsoft teams.

Continu up-to-date 

Neem afscheid van een telefooncentrale op locatie. De netwerken voeren automatisch alle updates door. Daarom maak je altijd gebruik van de laatste versies. 

Schaalbaar 

Microsoft Teams groeit met je organisatie mee. Een nieuw telefoonnummer of medewerker? Binnen Teams is dit zo geregeld. 

Altijd en overal bereikbaar

Via een veilige internetverbinding bel jij naar iedereen intern en extern met je zakelijke telefoonnummer. Altijd en overal; via je laptop, mobiele telefoon en vaste telefoon

Er is geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Hierdoor dalen jouw telefoonkosten en bel je goedkoper naar het buitenland. 

Waarom  

NEXTD.

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van bellen met Teams? NEXTD adviseert je graag over de best passende oplossing voor jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal bereikbaar bent en efficiënt kunt werken binnen een team. Het inzetten van bellen met Teams zorgt ervoor dat jouw bedrijf meegroeit met de vraag van morgen. 

Teams.jpg
 

Veelgestelde vragen over bellen met Microsoft Teams

Wat is Microsoft teams?


Office 365 biedt een tal aan mogelijkheden om teams binnen een organisatie beter te laten samenwerken. Microsoft Teams is hier een van. De app is een bundeling van chat- en videoconferentietools. Ook wel ‘the hub for teamwork’ genoemd. Met Teams kun je online vergaderen, telefoneren en opslag en documenten delen. Iedereen binnen je team kan gemakkelijk documenten bewerken en beheren.
Wat is hosted telefonie?


Hosted telefonie, ook wel hosted VoIP genoemd, is een telefooncentrale in de cloud. Je belt gemakkelijk over een internetverbinding via een telefooncentrale in de cloud.
Kan ik met teams bellen buiten mijn organisatie?


Binnen Microsoft Teams kun je gemakkelijk met externen bellen. En je bent altijd bereikbaar op je zakelijke telefoonnummer via een online verbinding.
Kan ik mijn huidige telefoonnummers blijven gebruiken?


Ja, al je huidige telefoonnummers kun je gemakkelijk overdragen naar Microsoft Teams.

 
Achtergrond

Download de gratis whitepaper.

Een optimale bereikbaarheid is cruciaal, zeker in deze tijd.

In deze whitepaper krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen: 

  • Een goede bereikbaarheid, wat levert het op en wat voorkom je ermee

  • Hoe verhoog je de klantbeleving met Cloud telefonie

  • Thuis slecht bereikbaar met mobiel, wat kun je er aan doen