Blijf online met een 4G backup

Samen regelen we het!

1.jpg

Zonder internet,

wat als.

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van een stabiele internetverbinding. Een onverwachte internet- en telefoonstoring kan redelijk wat schade aanrichten voor jouw bedrijf. Voorkom extra kosten, vertraging en gemiste klanten! Met een back-up internetverbinding blijf jij ten alle tijden optimaal bereikbaar,

zowel intern als extern. 

Zakelijke telefonie
 

Zorgeloos verder werken

Het is nooit duidelijk hoe lang een internetstoring kan duren. Dit verschilt tussen enkele minuten tot enkele uren. Tijdens een storing hebben jouw werknemers geen toegang meer tot online documenten of systemen. Hosted telefonie valt uit en niemand kan het bedrijf meer bereiken. In dit geval is het noodzakelijk om te beschikken over een tweede back-up internetverbinding om bereikbaar te blijven. En de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. 

Dit betekent niet dat een tweede verbinding evenveel internet moet leveren als de hoofdverbinding. De kosten zijn daarom ook aanzienlijk lager. 

Hoe werkt een back-up internetverbinding?

Een online back-up oplossing resulteert zich in een tweede verbinding voor internet en bellen. Werk online ongestoord door en blijf bereikbaar voor inkomende telefoongesprekken via een extra verbinding. Wanneer een storing plaatsvindt schakelt de hoofdverbinding automatisch door naar de back-up internetverbinding. Dit is een automatisch proces en jij merkt hier niets van en kunt eenvoudig doorwerken. 

Een back-up verbinding is mogelijk via elk type verbinding. Of je nu gebruik maakt van een glasvezelverbinding, koper of 4G internet. Zo ben je als bedrijf niet afhankelijk van de betrouwbaarheid van één netwerk. Een tweede internetverbinding hoeft niet hetzelfde te zijn als de hoofdverbinding. 

Vodafone_edited.png
Ziggo.png
KPN%20wit_edited.png
T-Mobile_edited.png
 

Voordelen van een back-up internetverbinding.

Als ondernemer kun je niet zonder internet. Zonder goede back-up verbinding kan je hele organisatie gedeeltelijk of geheel stil komen te liggen. 

Bij een back-up verbinding schakelt jouw internetverbinding automatisch door naar de back-up verbinding. Medewerkers kunnen doorwerken.

Altijd bereikbaar zijn, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. Met je mobiele telefoon bellen terwijl de ontvanger het vaste nummer in zijn scherm ziet.

Een eventuele internet- of stroomstoring is op te vangen door binnenkomende gesprekken door te schakelen naar een mobiele telefoon. Hierdoor is je bedrijf ten alle tijden bereikbaar.

Waarom  

NEXTD.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Lijkt cloud telefonie hierbij een welkome toevoeging aan jouw digitale werkomgeving?

NEXTD adviseert je graag over de mogelijkheden

van een passende cloud oplossing. Een overstap van een telefooncentrale naar de cloud kan leiden tot

veel vragen. Wij brengen alles in in kaart en zorgen voor een geruisloze overstap naar de cloud.

8.jpg
 
Achtergrond

Wil je meer weten over een back-up internetverbinding?

 Vraag een gratis adviesgesprek aan.